Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KAIRO


Gjenerali Tommy Franks, komandant i luftës të udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara kundër terrorizmit deklaroi në Kajro se nuk ka patur ndonjë vendim për të sulmuar Irakun dhe se asgjë nuk është vonuar për shkak të ofenzivës izraelite.
Gjenerali Franks tha se Shtete e Bashkuara janë të kënaqura me progresin e arritur në luftën kundër terrorizmit deri tash, por se nuk janë arritur të gjitha qëllimet dhe fushata do të vazhdojë.
XS
SM
MD
LG