Ndërlidhjet

BEOGRAD


Vetëm dy të akuzuar dhe të kërkuar nga Tribunali i Hagës për krime lufte, ish-gjenerali i armatës jugosllave, Dragoljub Ojdaniq dhe ish lideri kryengritës i serbëve të Kroacisë, Millan Martiq, thanë se vetëdorëzohen vullnetarishtë, para skadimit të afatit për vetëdorzim sotë në mesditë, që u zgjatë sërish deri në mesnatë. Zëvendës ministri fereral i Drejtësisë, Nebojsha Sharkiq ka thënë se do të urdhërojë arrestimein e atyre që nuk vetëdorëuohen.
Ojdaniq dhe Martiq janë dy nga 23 të akuzuarit në Jugosllavi të kërkuar nga Tribunali.
XS
SM
MD
LG