Ndërlidhjet

GJENEVË


Komisioni i Kombeve të Bashkuara për të drejtat e njeriut i bëri thirrje administratës së përkohëshme në Afganistan që të respektojë të drejtat e njeriut dhe tha se do të do të ndjekë me vëmendje situatën në ate vend.
Komisioni me një deklaratë i bëri thirrje Afganistanit të sigurojë trajtimin e drejtë të të burgosurve dhe të eliminojë diskriminimin kundër femrës pas vitesh regjimi të rreptë taliban.
XS
SM
MD
LG