Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri Bajram Rexhepi gjatë bisedës në Prishtinë me ambasadorin rus në RFJ, Vlladimir Ivanovski ka thënë se në “Kosovë është arritur shumë në vendosjen e stabitetit, por stabiliteti egzistues sikur u pengonë ekstremistëve serbë në veri të Mitrovicës, të cilët ndërmarrin akte dhune kundër institucioneve të Kosovës dhe qeverisjes të UNMIK-ut”.
Zvillimi ekonomik është prioritet i qeverisë së Kosovës, e cila inkurajon edhe integrimin e poakicave në jetën politike dhe ekonomike të sajë, i ka thënë kryeministri ambasadorit rus.
XS
SM
MD
LG