Ndërlidhjet

GJILAN


Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Nexhat Daci gjatë vzitës në Gjilan ka shfaqur vendosmërinë që “asnjë milimetër i tokës së Kosovës, siç ka theksuar, të mos jetë objekt tregëtie me të tjerët” duke shtuar se “kjo çështje duhet të zgjidhet në rrugët institucionale dhe pa ngritjen e tensioneve”.
Përfaqësuesit e komunës së Gjilanit i kanë dorëzuar kryëetarit të Kuvendit dokumentacionin lidhur me kontestet rreth kufirit, të krijuara nga Marrëveshja e Beogradit dhe Shkupit ,për pjesën e vijës kufitare të Kosovës me Maqedoninë.
XS
SM
MD
LG