Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner ka udhëtuar në Nju Jork ku dë të marrë pjesë në mbledhjen e Këshillit të Sigurimnit të Kombeve të Bashkuara lidhur me Kosovën, që mbahet ditën e mërkurë.
Michel Steiner do të informojë Këshillin e Sigurimit për situatën në Kosovë, veçanërisht në veri të Mitrovicës dhe në vijën kufitare Kosovë- Maqedoni.
Sipas paralajmërimeve, në mbledhje do të analizohen rezultatet e punës së UNMIK-ut në administrimin e Kosovës për afro tre vite.
XS
SM
MD
LG