Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia dhe RFJ angazhohen për shikim real të situatës në Kosovë në mbledhjen e ardhëshme të Këshillit të Sigurimit, tha zëvendës kryeministri serb, Nebojsha Çoviq, i cili bisedoi në Moskë me ministrin e Jashtëm, Igor Ivanov “në funksion të pëgatitjeve të kësaj mbledhje”, siç saktësoi.
Zëvendës kryeministri i Serbisë ka thënë më tej se qasja e përbashkët e Beogradit dhe Moskës është “se nuk guxon”, siç është shprehur, të ketë “hapje të zhurmëshme, të dhunëshme e arogante” të çështjes rreth statusit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG