Ndërlidhjet

BEOGRAD


Autoritetet jugosllave zgjatën deri sonte në mesnatë afatin për dorëzimin e të akuzuarve për krime lufte nga Tribunali i Kombeve të Bashkuara, ndërkohë që pesë të akuzuar nga lista prej 23 personash, lajmëruan se vetëdorëzohen.
Në mesin e të pestëve është ish- gjenerali Dragoljub Ojdaniq, i akzuar për krime lufte në Kosovë dhe Millan Martiq, ish lider lufte i serbëve të Kroacisë.
Zëvendës ministri federal i Drejtësisë ka thënë se do të urdhërojë arrestimin e atyre që nuk do të dorëzohen vullnetarisht.
XS
SM
MD
LG