Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria Jugosllave ka lëshuar aktakuzat dhe fletarrestimet ndaj 17 serbëve të kërkuar nga Tribunali i Hagës për krime lufte, duke përfshirë edhe Radovan Karaxhiqin dhe Ratko Malladiqin, Millan Millutinoviqin e të tjerë, pas skadimit të afatit të fundit për vetëdorzim.
Në pajtim me afatin e qeverisë, vetëm gjashtë të akuzuar thanë se vetëdorëzohen, në mesin e tyre edhe gjenerali Dragoljub Ojdaniq, i akuzuar për krime në Kosovë, i cili nesër në mëngjes niset në Gjykatën e Hagës, dhe Nikolla Shainoviq.
XS
SM
MD
LG