Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i departamentit amerikan të shtetit ka mirëpritur dorëzimin e Dragoljub Ojdaniqit në Hagë, por ka kërkuar që Jugosllavi të vazhdojë t,i respektojë dytyrimet ndërkombëtare për arrestimin e të akuzuarve tjerë dhe transferimin e tyre në Tribunalin e Hagës “sa më shpejtë që të jetë e mundur”.
XS
SM
MD
LG