Ndërlidhjet

NOV SAD


Kryetari i Kuvendit të Vojvodinës, Nenad Çanak deklaroi se Vojvodina në procesin e ri-definimit të raporteve midis Serbisë dhe Malit të Zi u injorua plotësisht dhe prandaj u çfaq nevoja për hartimin e aktit konstitutiv të krahinës.
Zyrtari i lartë i Partisë Demokratike të Serbisë, Dejan Mikavica e ka quajtur “antishtetëror” ate projekt duke thënë se “nga ai nuk shihet aspak se a është Vojvodina pjesë e Serbisë”.
XS
SM
MD
LG