Ndërlidhjet

MEDVEGJE


Autoritetet e Serbisë kanë formuar grupin punues për kthimin e shqiptarëve të hikur nga Medvegja, gjatë vitit 1999, i cili do të kontrollojë sigurinë, kushtet për kthim dhe të koordinojë ndihmën për riparimin e shtëpive të tyre.
Grupi, ku marrin pjesë edhe përfaqësues ndërkombëtarë dhe të shqiptarëve të atjeshëm , do të hartojë listën e shqiptarëve që kanë hikur në Kosovë, të cilët duan të kthehen në vatrat e tyre në Medvegje.
XS
SM
MD
LG