Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ministresha afgane për çështje të grave, Sima Samar kërkoi nga Këshilli i Sigurimit të zgjerojë forcën e sigurisë, ISAF, edhe në rajonet tjera të vendit, e jo vetëm rreth Kabulit.
Pa këte zgjerim ,paqa, demokracia rindërtimi dhe vendosja e të drejtave të grave dhe të drejtat e njeriut në Afganistan nuk do të jenë të mundëshme, tha ministresha Samar.
XS
SM
MD
LG