Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Ministrat e Drejtësisë dhe të Brendëshëm të Bashkimit Evropian miratuan një deklaratë me të cilën dënojnë ashpër dhunën raciste, anti-semite dhe ksenofobike.
Deklarata mbështetet në një të mëparëshme të bërë nga Franca, Britania, Gjermania, Spanja dhe Belgjika, e cila dënon dhunën raciste kundër sinagogave anembanë Evropës.
XS
SM
MD
LG