Ndërlidhjet

MITROVICË


Edhe sot vazhduan protestat e qytetarëve serbë të Mitrovicës të filluara më 9 prill.
Në thirrjet e tyre drejtuar përfaqësuesve ndërkombëtarë u kërkua lirimi i serbëve të burgosur, dhe pëlqimi për formimin e një komune të veçantë në pjesën veriore të Mitrovicës.
XS
SM
MD
LG