Ndërlidhjet

SHKUP


Njësiti i ri anti-terrorist i Maqedonisë me emrin “Sokolët” sot i prezantoi aktivitetet e veta në poligonin ushtarak në Krivollak.
I përbërë vetëm nga forcat speciale të ushtrisë maqedonase, njësiti është stërvitur nga ekspertë amerikanë dhe britanikë për luftë kundër terrorizmit, mbështetje këmbësorisë dhe artilerisë, si dhe për ndihma në fatkeqësitë humanitare.
XS
SM
MD
LG