Ndërlidhjet

HAGË


Ish komandanti i ushtrisë jugosllave Dragoljub Ojdaniq tha para Tribunalit për krime të luftës, se nuk ndihet fajtor për krimet e bëra në Kosovë.
Ojdaniq akuzohet për udhëheqjen e terrorit dhe dhunës të forcave serbe dhe jugosllave kundër shqiptarëve në Kosovë në vitet 1998-99.
Dragoljub Ojdaniq është zyrtari i parë i lartë serb që vetë iu dorëzua Tribunalit.
XS
SM
MD
LG