Ndërlidhjet

BEOGRAD


Jugosllavia sot e formoi Këshillin Federal për Bashkëpunim me Tribunalin e Hagës, që udhëhiqet nga ministri i Jashtëm Goran Svilanoviq.
Ndërkohë, organizata për mbrojtjen e të drejtave të njeriut Amnesty International ka vlerësuar se qeveria jugosllave është ajo që duhet t’i arrestojë dhe ekstradojë të akuzuarit për krime të luftës, e jo të presë që ata vetë të dorëzohen.
XS
SM
MD
LG