Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ish-zëvendës kryeministri jugosllav, Nikolla Shainoviq, i akuzuar për krime lufte në Kosovë, ka caktuar terminin për të shkuar në Gjakytën e Hagës, tha avokati i tij, Toma Fila, duke mos saktësuar datën.
Tribuanli insistonë që të gjithë të akuzuarit për krime lufte të transferohen sa më parë në Gjykatën e Hagës, e cila nuk njeh kurrfarë imuniteti, dhe as të presidentit të Serbisë ,Millan Millutinoviq, kanë thënë zyrtarët e tij.
XS
SM
MD
LG