Ndërlidhjet

BEOGRAD


RFJugosllave shënën sot ditën e shtetësisë, të themeluar para 10 vitesh me “Kushtetutën e Zhabljakut”, me gjasë për të fundit herë, pas nënshkrimit të Marrëveshjes Beograd-Podgoricë për bashkësinë e re shtetërore me emërin “Serbia dhe Mali i Zi”.
Ministri serb i Drejtësisë, Vladan Batiq, ka thënë se festa e sotme “është krejt e pakuptimtë, sikurse edhe 29 nëntori”.
XS
SM
MD
LG