Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria dhe republika federale jugosllave e Malit të Zi pritet të nënshkruajnë sot një marrëveshje për hapjen e pikës kufitare të Murriqanit, në takimin e ministrave të jashtëm në Shkodër.
Vlerësohet se me hapjen e kësaj pike kufitare do të lehtësohet ndjeshëm ngarkesa ndërkufitare, që aktualisht realizohet me Malin e Zi vetëm nëpërmjet pikës së Hanit të Hotit.
XS
SM
MD
LG