Ndërlidhjet

BIJELLO POLJE


Në prag të zgjedhjeve vendore të 15 majit në Mal të Zi, dy partit e Koalicionit patriotik,ajo Polullore Socialiste dhe Partia radikale Serbe e Sheshelit, paraljamëruan luftën për shetin e përbashkët Jugosllavi.
Në tubimin parazagjedhor në Bijello Polje, zyrtari i këtij koalicioni, Nebojsha Veliçkoviq, ka thënë se “trokiti ora e fundit për ruajtjen e serbizmit, përaktësisht asaj që ka mbetur prej tij në shkrepat e Malit të Zi”.
XS
SM
MD
LG