Ndërlidhjet

ANKARA


Presidenti i Turqisë, Ahmet Sezer vuri veto dhe detyroi parlamentin të debatojë sërish Ligjin e amnestisë, që nuk kishte kaluar me shumicën prej 60 përqind të ligjëvënësve në mbledhjen e mëparëshme.
Ligji, nëse miratohet, do ti përfshijë të gjithë të burgosurit, përveç atyre të dënuar për terrorizëm apo tradhëti.
XS
SM
MD
LG