Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ibrahim Rugova, president i Kosovës e kryetar i LDK-së, ka thënë se “do të punojmë për ate që pavarësia e Kosovës sa më parë të njihet edhe formalisht, për integrimin e sajë në Bashkimin Evropian dhe gjithmonë do të jemi miq me Shtetet e Bashkuara të Amerikës”.
Në kuvendin e mbrëmshëm zgjedhor të një dege të LDK-së në Prishtinë, Ibrahim Rugova ka thënë se kjo parti dhe institucionet e Kosovës, bashkë me partitë e tjera, do të vazhdojnë të punojnë për zhvillimin ekonomik, privatizimin, forcimin e institucioneve shtetërore dhe integrimin e bashkësive etnike në shoqërinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG