Ndërlidhjet

SHKODËR


Ministrat e Jashtëm të Shqipërisë dhe Malit të Zi, kanë vlerësuar se “egzistojnë mundësi të mëdha për realizimin e projekteve të përbashkëta dhe kandidimin e përbashët të dy vendeve për mjete të Paktit të Stabilitetit dhe para donatorëve tjerë”, thuhet në komunikatën nga takimi i djeshëm në Shkodër i ministrave Arta Dade dhe Branko Lukovac.
XS
SM
MD
LG