Ndërlidhjet

NJU DELHI


Indasit dhe rusët testuan me sukses raketën supersonike të xhvilluar bashkërishtë të tipit “Kruiz” me rreze veprimi 300 kilometra, e aftë të bartë mbushje konvencionale prej 200 kilogramësh.
Gjatë testimit të raketës “Brahmos” në Orishë të Indisë kanë qenë të pranishëm rreth 30 shkencëtarë rusë dhe kolegë të tyre indas.
XS
SM
MD
LG