Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i ka dhënë edhe një ditë afat Izraelit që të pranojë misionin e Kombeve të Bashkuara për gjetjen e fakteve në kampin e refugjatëve palestinezë të Xheninit ku, siç thonë palestinezët, ushtria izraelite ka vrarë qindra njerëz të pafajshëm.
Izraeli demanton akuzat e thotë se akoma nuk janë kushtet e duhura për të parnuar misionin.
Misioni është tubuar në Gjenevë dhe pret lejen e Izraelit për të shkuar në rajon.
XS
SM
MD
LG