Ndërlidhjet

JERUSALEM


Zyrtari i ministrisë së Jashtëme izraelite, Gideon Meier, akuzoi Kombet e Bashkuara për orvatje të dëmtimit të pasqyrës së Izraelit me misionin e propozuar për gjetjen e fakteve në kampin e Xheninit.
Meier akuzoi Kombet e Bashkuara për anim kundër Izraelit dhe tha se misioni i tillë mundë të dëmtonte edhe më shumë mbështetjen ndërkombëtare të Izraelit.
Ai tha se Kombet e Bashkuara kanë injoruar sulmet palestineze kundër civilëve izraelitë, duke u fokusuar në ofenzivën ushtarake izraelite.
XS
SM
MD
LG