Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri i Brendëshëm jugosllav, Zoran Zhivkoviq, tha se vendi nuk do ti japë Tribunalit të Kombeve të Bashkuara për krime lufte qasje të plotë në arhivat sekrete, sepse “disa arkiva do të mbesin të mbyllura për çdo kend, për 20 apo 30 vjetë”.
Mirpo, ministri Zhivkoviq premtoi se shumë dokumente do t,i vihen në disponim Tribunalit, dhe se kjo, siç tha , demonstronë vullnetin e mirë të Jugosllavisë ndaj Gjykatës së Hagës.
XS
SM
MD
LG