Ndërlidhjet

MITROVICË


Në protestat që vazhduan edhe sotë serbët e Mitrovicës kërkuan, siç thanë, lirimin e të gjithë serbëve “të arrestuar pa faj” dhe përsëritën kërkesën për komunë në pjesët veriore të qytetit.
Një nga liderët lokalë, Vladimir Rakiq, ka thënë se “të gjithë që janë gabuar ndaj ligjit duhet të arrestohen dhe të gjykohen, por se nuk do të lejohet që policia e UNMIK-ut të burgosë serbët, duke mos patur fakte për këte”, siç ka vlerësuar Rakiq.
XS
SM
MD
LG