Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA/JERUSALEM


Këshilli i Sigurimit, heret në mëngjes, i ka dhënë edhe një ditë afat Izraelit që të pranojë misionin e Kombeve të Bashkuara për gjetjen e fakteve në kampin e refugjatëve palestinezë të Xheninit ku, siç thonë palestinezët, ushtria izraelite ka vrarë qindra njerëz të pafajshëm.
Në Jerusalem, zyrtari i ministrisë së Jashtëme izraelite, Gideon Meier, akuzoi Kombet e Bashkuara për anim kundër Izraelit dhe orvatje të dëmtimit të pasqyrës së Izraelit me misionin e propozuar për gjetjen e fakteve në kampin e Xheninit.
XS
SM
MD
LG