Ndërlidhjet

BUKURESHT


Në kryeqytetin e Rumanisë u mabjtë një takim i përfaqësuesve të 16 vendeve ish-komuniste, përfishirë edhe ato që shpresojnë ti bashkohen NATO-s, për të diskutuar “kërcënimet trans-atlantike” dhe “identifikimin e mjeteve specifike politike dhe mekanizmave për rritjen e nivelit të stabilitit vendor, rajonal dhe euro-atlantik”, siç ka theksuar një zyrtar.
“Dëshirojmë të bindim Perëndimin se paqa është e mundëshme në rajon” tha zyrtari i ministrisë së Jashtëme rumune, Mihnea Motoc, në takimin e bashkësponzoruar nga Qendra për Studime Strategjike dhe Ndërkomëtare me seli në Uashington.
XS
SM
MD
LG