Ndërlidhjet

PRISHTINË


Bashkimi Evropian ka prova për keqpërdorim të 4.5 milion euro që janë dhënë si ndihmë për Kosovën, tha Andy Biarpark, shefi i Agjencisë për Rindërtim të BE-së, me punë pran UNMIK-ut, në konferencë shtypi në Prishtinë.
Ai tha se keqpërdorimet ndërlidhen me importimin e energjisë elektrike për Korporatën Energjetike të Kosovës dhe supozohet se të paktën një punonjës ndërkombëtar është i ndërlikuar.
XS
SM
MD
LG