Ndërlidhjet

BEOGRAD


Autoritetet e Beogradit kundërshtojnë planin e privatizimit të kompanive të Kosovës që e ka propozuar shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner, duke thënë se të ardhurat nga shitja e kompanive duhet të shkojnë në pako bashkë me borxhet e tyre dhe “së pari duhet pastruar llogaritë”.
Zyrtarët theksuan se Beogradi “dha vërejtjet” kurse ministrat jugosllav të finacave dhe privatizimit janë ngarkuar të arrijnë një marrëveshje me UNMIK-un lidhur me konceptin e privatizimit.
XS
SM
MD
LG