Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

TRABZON/TURQI


Presidentët e Turqisë, Gjeorgjisë dhe Azerbejxhanit nënshkruan një marrëveshje sigurie kundër terrorizmit, krimit të organizuar dhe kontrabandës me droga dhe armë dhe për sigurinë e naftësjellësit të ardhëshëm.
Tre vendet janë pajtuar të përshpejtojnë punët në ndërtimin e naftësjellësit nga Deti Kaspik prej kryqytetit Baku të Azerbejxhanit, nëpëmjet Gjeorgjisë deri në portin Çejhan të Turqisë dhe pastaj në tregjet Perëndimore.
XS
SM
MD
LG