Ndërlidhjet

LODZH, Poloni


Mbi 150 udhëheqës romë nga mbarë bota, janë tubuar sot në një konferencë tre ditore në qytetin polak, Lodzh, për të diskutuar gjendjen e ciganëve dhe mënyrat për të ndikuar në strukturat e Parlamentit Europian dhe të tjerë formacione ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG