Ndërlidhjet

JERUSALEM


Vendimi për lëshimin e misionit për gjetjen e fakteve në kampin palestinez në Xhenin paraqet “njollë të errët në historinë e Këshillit të Sigurimit dhe Kombeve të Bashkuara”, tha ministri palestinez Yasser Abed Rabo.
Organizata për mbrojtjen e të drejtave të njeriut “Human Rights Watch” tha se ekipi i tyre nuk ka gjetur dëshmi për masakra në kampin e refugjatëve palestinezë në Xhenin.
Raporti thotë se shumica e civilëve në kampin janë vrarë “me paramendim apo jashtë ligjit”.
XS
SM
MD
LG