Ndërlidhjet

UASHINGTON


Liderët e Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian nuk arritën t’i zgjidhin mosmarrëveshjet në fushën e tregtisë në kuadër të samitit vjetor në Uashington.
Bisedimet nuk rezultuan me sukses rreth vendimit të administratës amerikane për imponimin e tarifave doganore në importin e çelikut.
Të dyja palët u zotuan t’u binden rregullave të Organizatës Botërore të Tregtisë për të zgjidhur kontestin.
XS
SM
MD
LG