Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ekspertët teknik nga Iraku dhe Kombet e Bashkuara kanë patur bisedime për çështejet e ndërlidhura me mundësinë e kthimit të inspektorëve ndërkombëtarë për armatimin në Irak, që të kontrollojnë nëse ai vend zhvillonë armë për zhdukje në masë.
Bisedimet do të vazhdojnë pas dite edhe me një takim midis sekretarit të përgjithshëm, Kofi Annan, dhe ministrit të Jashtëm irakian, Naji Sabri dhe do të njoftohet Këshilli i Sigurimit për rezultatet.
XS
SM
MD
LG