Ndërlidhjet

BEOGRAD


Partia Demokristiane e Serbisë ka mbledhur 70 mij nënshkrime dhe kur ti tubojë 100 mijë do te paraqesë në kuvendin republikan iniciativën për shpalljen e referendumit për statusit shtetëror të Serbisë, njoftuan funksionarët e sajë.
Derisa zyrtarët e kësj partie thonë se ata që janë kundër kësaj iniciative janë edhe kundër Serbisë, zyrtarët e Partisë Demokratike Serbe thonë se referendumi për pavarsimin e repubikës është jo-kushtetues, jolegal dhe “i rrezikshëm” për vetë Serbinë.
XS
SM
MD
LG