Ndërlidhjet

PARIS


Ditën e fundit të fushatës për zgjedhjet preisdenciale në Francë, kandidati i qendrës së djathtë, presidenti aktual Jacques Chirak,u ka bërë thirrje votuesve që në rundin final të pes majit ti japin atij fitoren dhe ka kritikuar ashpër kundër kandidatin Le Pen, nga e djathta ekstreme.
“Ekstremizmi njollos pasqyrën e Francës madje edhe krenarin e saj”, ka theksuar Chirac.
Ndërkaq Le Pen, ka thënë se ai nuk është autsajder në garat për Pallatin e Elisesë, por është ankuar se përgatitet vjedhje masive e votave, që ti mundësohet fitorja presidentit aktual.
XS
SM
MD
LG