Ndërlidhjet

URBËNDEJL/ AJOVA


Autoritetet e Shteteve të Bashkuara thonë se terrosristë të brendëshëm amerikanë janë të dyshuar për vënien e 5 bombave, sajuar vetë, që kanë shpërthyer në kutit postale në zona rurale të shteteve fqinje qendrore, Ilinois dhe Ajova.
Raportohet se gjatë shpërthimeve të këtyre bombave, që kanë qenë shoqëruar me mesazhe anti-qeveritare, janë plagosur lehtas pes persona.
Nuk janë përmendur të dyshuarit, por zëdhënësi i FBI-së tha se hetuesit i shohin këto bomba si rast terrorizmi të brendëshëm amerikan.
XS
SM
MD
LG