Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Kofi Annan tha se konferenca e propozuar ndërkombëtare mund të ofrojë shansën për izraelitët dhe palestinezët që të përfundojnë konfliktin midis tyre dhe u bëri thirrje dy palëve të heqin dorë nga dhuna.
Opsioni ushtarak në konfliktin në Lindje të Afërt është “diskredituar plotësisht”, tha Anan.
Lideri palestinez, Yaser Arafat, ndërkohë u takua në Ramallah me 15 të deleguar evropianë që të diskutojë konferencën, për të cilën akoma nuk është njoftuar as data as vendi i mbajtjes.
XS
SM
MD
LG