Ndërlidhjet

LION/ FRANCË


Shoqata Botërore e Mjekëve pa Kufi ka bërë thirrje që përkujdesi jetësor mjekësor t,u ofrohet të gjithë nevojtarëve në zonat e konfliktit.
Në deklaratën e shpallur nga takimi në Lion thuhet se të gjitha palët në konflikt në Lindje të Afërt duhet të “sigurojnë vazhdimësinë e shërbimit esencial mjekësor duke lejuar lirinë e papenguar të qarkullimit të mjekëve dhe personelit shëndetësor”.
XS
SM
MD
LG