Ndërlidhjet

STAMBOLL


Personi i armatosur që mori 13 pengje në hotelin pes yjesh, Marmara, në pjesën evropiane të Stambollit u dorëzua paqësisht dhe po merret në pyteje nga policia anti-terroriste, njoftoi shefi i policisë së Stambollit, Hasan Ozdemir.
Televizioni i Turqisë, NTV, identifikoi personin si turk me emërin Mustafa Jildrin e tha se i armatosuri kishte zënë pengjet që të protestojë aksionin ushtarak rus në republikën kryengritëse të Çeçenisë.
XS
SM
MD
LG