Ndërlidhjet

DAKA


Shirat dhe frërtuna kanë pengur përpjekjet e zhytësve të Bangladeshit për nxjerrjen e të blokuarve brenda feribotit që u fundosë pardje në një lum të atjeshëm, me 500 udhëtarë.
Ekipet e shpëtimtarëve deri tash arritën të nxjerrin afro 100 persona që mbijetuan fatkeqësinë, por besohet të jenë mbytur rreth 300 njerëz.
XS
SM
MD
LG