Ndërlidhjet

NJU DELHI


Dhoma e ulët e parlamentit të Indisë ka miratuar njëzëri rezolutën që parasheh zbatimin e masave më energjike dhe ndërhyrjen e autoriteteve federale për mbrojtjen e viktimave të dhunës ndër-fetare në provincën Guxharat, në perëndim të vendit. Më tepër se 900 persona janë vrarë muajin e fundit në konfrontimet mes besimtarëve hindu dhe myslimanë në rajon.
XS
SM
MD
LG