Ndërlidhjet

SHTUTGART


Mbi 50 mijë inxhinierë dhe punonjës të 20 kompanive më të mëdha gjermane të prodhimit të automobilave, janë hedhur në atë që konsiderohet si greva më e madhe e 7 viteve të fundit.
Punonjësit kërkojnë në këtë mënyrë rritjen e rrogave, pas dështimit të negocijatave mes punëdhënësve dhe përfaqësuesve të sindikatave.
XS
SM
MD
LG