Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë është mbajtur mbledhje përkujtimore me rastin e tre vjetorit të vrasjes së akademik Fehmi Aganit. Në tubim kanë folur Kol Berisha, Mark Krasniqi dhe Agim Hyseni – të cilët e vlerësuan të ndjerin si një nga personalitetet qendrore të shkencës, arsimit dhe politikës në historinë e re të Kosovës. Oratorët vunë në pah se Fehmi Agani ishte strateg i Lidhjes Demokratike dhe së tërë jetën ua kushtoi synimeve për liri dhe pavarësi të shqiptarëve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG