Ndërlidhjet

BERLIN


Përfaqësuesi i lartë ndërkombëtar për Bosnje-Hercegovinën, Pedi Eshdaun, tha pas një takimi me ministrin e jashtëm gjerman, Joshka Fisher, se ish-udhëheqësi serb i Bosnjes, Radovan Karagjiç, ka ndikim destabilizues në Bosnje dhe si i tillë duhet kapur dhe dorëzuar në Tribunalin e Hagës. Pedi Eshdaun merr zyrtarisht detyrën më 27 maj.
XS
SM
MD
LG